Bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS

eLEMÉR vagyok, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetben születtem 2010-ben, és a mai napig ott nevelkedem. Azért ez a nevem, mert “e-dolgokat” mérek, vagyis azt, hogy az iskolák hogyan használják az informatikai eszközöket és digitális megoldásokat működésük során. Helyzetképet adok az  iskoláknak arról, hogyan is alkalmazzák az IKT-t az oktatás különböző területein, segítem az iskolákat az informatikai eszközök segítségével történő önfejlesztésben.
“Az eLEMÉR rendszer kipróbálása”  linkre kattintva alaposabban megismerkedhetnek velem és azokkal az állításokkal, amelyekről az önértékelés során el kell dönteniük, hogy mennyire valósulnak meg az Önök iskolájában. A prospektus és az útmutató további információkkal szolgál arról, hogyan vehetik igénybe szolgálataimat, és miért érdemes velem dolgozniuk.  Egy évben egyszer, a névnapomon, február 28-án tekintem át az országos helyzetet, ilyenkor az egy évnél nem régebbi adatokból munkatársaimmal együtt országos elemzést készítek.
Tekintsék át a menüpontokat, hogy minél több segítséget adhassunk Önöknek! Munkájukhoz sok sikert kívánunk, kérdéseikre szívesen válaszolunk:

eLEMÉR és munkatársai


Free WordPress Themes Design by New WordPress Themes | Thanks to Insurance and Home Insurance